Back to top

Ανδριανούπολη

Το γράφουν τα Τουρκικά Μέσα:Οι Έλληνες χρηματοδοτούν τους Τούρκους στην Ανδριανούπολη, την ώρα που εκείνοι καταστρέφουν τα ελληνικά μνημεία και τους ναούς μας

19/04/2019 - 10:17

Η Αδριανούπολη, η αγαπημένη των αλλοδαπών αλλά και εγχώριων τουριστών που δύναται να ικανοποιήσει την ίδια στιγμή διαφορετικές προσδοκίες, παρέχει δυνατότητες για τουρισμό στην φύση στη θάλασσα στον πολιτισμό και στην υγεία.

Στην Αδριανούπολη οι καταστηματάρχες μαθαίνουν ελληνικά και βουλγαρικά...

17/02/2019 - 09:22

Στη βορειοδυτική Τουρκία, στην Αδριανούπολη, στην οποία συχνάζουν Έλληνες και Βούλγαροι τουρίστες που αναζητούν φθηνότερα προϊόντα λόγω της αστάθειας των συναλλαγματικών ισοτιμιών που οδήγησα στην πτώση της τουρκικής λίρας, οι τοπικοί έμποροι άρχισαν να μαθαίνουν και τις δύο γλώσσες για να επικοινωνούν με τους ξένες πελάτες.

Οι Τούρκοι κάνουν κριτική στον δήμαρχο Αδριανούπολης που ευχήθηκε στους τουρίστες στα ελληνικά

04/01/2019 - 15:40

Τους τουρίστες από Ελλάδα και Βουλγαρία, που κατακλύζουν την γειτονική Αδριανούπολη, θέλησε να καλωσορίσει ο δήμαρχος της τουρκικής πόλης και να τους ευχηθεί για το νέο έτος με αφίσες στη γλώσσα τους.

 

Ο δήμαρχος Ρετζέπ Γκουργκάν φρόντισε να αναρτηθούν σε όλη την πόλη, που η τουρκική της ονομασία είναι Edirne, αφίσες με την φωτογραφία του ίδιου και ευχές για τον νέο χρόνο στην τουρκική αλλά και στην ελληνική και βουλγαρική γλώσσα.

Εξετάζεται νέο αίτημα αποφυλάκισης - Στο δικαστήριο οι 2 Έλληνες στρατιωτικοί

19/06/2018 - 12:59

Στο δικαστήριο της Ανδριανούπολης θα μεταφερθούν το μεσημέρι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που κρατούνται για 111 μέρες στις τουρκικές φυλακές. 

Το δικαστήριο, θα εξετάσει το νέο αίτημα αποφυλάκισης των δυο Ελλήνων. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δυο στρατιωτικοί προσφάτων μετατέθηκαν  στην Άγκυρα προκειμένου να έχουν εκεί διεύθυνση μόνιμης κατοικίας.

Η επίσπευση εξέτασης του νεου αιτήματος γίνεται λόγω των εκλογών στην Τουρκία.

Κατηγορούνται και για κατασκοπεία οι Ελληνες στρατιωτικοί!

05/03/2018 - 18:09

«Δεν υπήρξε περίπτωση ανταλλαγής μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Κατηγορούνται για κατασκοπεία και για είσοδο σε ξένη περιοχή», φέρεται να είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Τουρκίας.

Νωρίτερα, το δικαστήριο της Αδριανούπολης απέρριψε την έφεση που είχαν καταθέσει οι συνήγοροι υπεράσπισης των δύο στελεχών του Ελληνικού Στρατού και θα παραμείνουν έγκλειστοι στις τουρκικές φυλακές.

Εγγραφή στο Ανδριανούπολη