Back to top

ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ

Δολοφονία Ψυχικό: Αποκαλυπτικό βίντεο με τους πυροβολισμούς στο τοπογράφο

06/08/2024 - 12:42

Ένας μήνας έχει περάσει περίπου από τη εν ψυχρώ δολοφονία του τοπογράφου, Παναγιώτη Στάθη, στην οδό 25ης Μαρτίου, στο Ψυχικό. Το MEGA έφερε στο «φως» ένα σοκαριστικό βίντεο – ντοκουμέντο από την στιγμή του στυγερού εγκλήματος.

Δολοφονία τοπογράφου στο Ψυχικό: Τα δύο κινητά θα μαρτυρήσουν τον ηθικό αυτουργό

29/07/2024 - 12:17

Δύο κινητά «φαντάσματα» θα δώσουν νέα στοιχεία στους αστυνομικούς για τη δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό. Τα συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα φέρεται να είχε στην κατοχή του ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του τοπογράφου, όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ. Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση έχουν συλλάβει τον φερόμενο ως δράστη και ψάχνουν αυτόν που έδωσε την εντολή για τη δολοφονία του τοπογράφου.

Ψυχικό: Φωτογραφία του τοπογράφου βρέθηκε στο κινητό του εκτελεστή

18/07/2024 - 12:07

Νέα διάσταση στην υπόθεση της μαφιόζικης εκτέλεσης του τοπογράφου στο Ψυχικό δίνουν τα νέα ευρήματα στο κινητό του δράστη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτογραφία όπου είναι ο 54χρονος τοπογράφος, έχει τραβηχτεί από το κινητό του 44χρονου δράστη και δεν του έχει σταλεί. Αυτό, όπως εγείρει υποψίες ότι ο εκτελεστής και προφυλακισμένος σήμερα 44χρονος, είχε τον άτυχο τοπογράφο υπό παρακολούθηση.

Ψυχικό: Προφυλακίστηκε ο 44χρονος κατηγορούμενος για την δολοφονία του τοπογράφου

11/07/2024 - 18:50

Τον δρόμο για τη φυλακή παίρνει μετά την απολογία του ο 44χρονος κατηγορούμενος για την δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό. Ο «ωραίος Γιώργος» όπως τον αποκαλούν οδηγήθηκε ενώπιον ανακριτή το πρωί της Πέμπτης, όπου αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση, χωρίς όμως να πείθει ανακριτή και εισαγγελέα που τον έκριναν ομόφωνα προφυλακιστέο.

Ψυχικό: Η «μαφία» της Μυκόνου στο στόχαστρο της δικαιοσύνης - Σήμερα η απολογία του 44χρονου

11/07/2024 - 11:32

Με το βλέμμα στραμμένο στην υπόθεση της δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό εξακολουθούν να είναι οι αστυνομικές αρχές, ενώ την ίδια ώρα στο «κάδρο» των ερευνών, κατόπιν παρέμβασης του Αρείου Πάγου, έχει μπει και η μαφία της Μυκόνου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, το Τμήμα Ανθρωποκτονιών εκτιμά πως το συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του 54χρονου τοπογράφου στοίχισε ακόμα και 100.000 ευρώ. «Απολύτως απαραίτητη η διερεύνηση τέλεσης σοβαρώ

Δολοφονία στο Ψυχικό: Η σύγκρουση του τοπογράφου με μεσίτη στη Μύκονο

10/07/2024 - 19:56

Βέες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό έρχονται στο φως της δημοσιότητας, στο σημείο που χτίζεται ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο στη Μύκονο. Λόγω της ανέγερσης του ξενοδοχείου η αξία της γύρω περιοχής αναμένεται να αυξηθεί κατά πολύ. Εξ ου και το ενδιαφέρον για αγορά οικοπέδων πλησίον του ξενοδοχείου ήταν ενισχυμένο.

Δολοφονία στο Ψυχικό: Τι προβληματίζει τις αρχές

10/07/2024 - 11:47

Οι εξελίξεις αναφορικά με τη δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό «τρέχουν» και πλέον όλοι επικεντρώνονται στον ηθικό αυτουργό. Αλλά οι έρευνες συνεχίζονται προς πάσα κατεύθυνση. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ υπάρχουν καταθέσεις συγγενικών προσώπων του θύματος, όπου έχουν αναφερθεί ονόματα πιθανών υπόπτων, αλλά μέχρι στιγμής μιλάμε μονάχα για ενδείξεις. Οι έρευνες έχουν απλωθεί και σε άλλα νησιά, καθώς όπως αναφέρθηκε ο άνθρωπος που έχει μπει στο μικροσκόπι

Δολοφονία στο Ψυχικό: Η διαμάχη για την έκταση που αγόρασε ο τοπογράφος στη Μύκονο

09/07/2024 - 17:03

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο τοπογράφος, Παναγιώτης Στάθης που δολοφονήθηκε στο Ψυχικό, με εκτελεστή τον 44χρονο συλληφθέντα, είχε αγοράσει μία έκταση «φιλέτο» στο νησί της Μυκόνου. Η εν λόγω έκταση βρίσκεται ακριβώς δίπλα σε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο, το οποίο ανεγείρεται αυτή την περίοδο στην περιοχή «Καραπέτης».

Ψυχικό: Ένταλμα σύλληψης του υπόπτου για την εκτέλεση του τοπογράφου

06/07/2024 - 19:49

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της μαφιόζικης εκτέλεσης του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό, την περασμένη Τρίτη, έξω από το γραφείο του. Αργά το βράδυ της Παρασκευής, προσήχθη ένας 44χρονος, και πριν από λίγο εκδόθηκε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης

Ψυχικό: Πάνω από 35 τραύματα στη σορό του τοπογράφου - Με δύο όπλα έγινε η δολοφονία

04/07/2024 - 10:43

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό δολοφόνου του 54χρονου τοπογράφου στο Νέο Ψυχικό. Οι αρχές εστιάζουν στην επαγγελματική δράση του θύματος σε Μύκονο, Ίο και Πάρο, ενώ από σήμερα ξεκινά ο κύκλος των καταθέσεων από γνωστούς και συνεργάτες του θύματος. Η σορός του 54χρονου, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, φέρει πολλαπλά τραύματα.

Σελίδες

Εγγραφή στο ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ