Back to top

Μάικλ Μόσλεϊ

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία του Βρετανού παρουσιαστή Μάικλ Μόσλεϊ

10/06/2024 - 13:36

Ολοκληρώθηκε από τον ιατροδικαστή της Ρόδου η νεκροψία – νεκροτομή στη σωρό του Βρετανού γιατρού και δημοσιογράφου – τηλεοπτικού παρουσιαστή, Μάικλ Μόσλεϊ, ο οποίος εχθές (09/06) εντοπίσθηκε νεκρός σε φράχτη, στην παραλία της Αγίας Μαρίνας.

Σήμερα η νεκροψία του Βρετανού παρουσιαστή στο νοσοκομείο της Ρόδου

10/06/2024 - 11:42

Στο νοσοκομείο της Ρόδου πρόκειται να πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα ο η νεκροψία- νεκροτομή για τα αίτια του θανάτου του Βρετανού παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ που βρέθηκε νεκρός χθες το πρωί στη Σύμη όπου τον αναζητούσαν από την περασμένη Πέμπτη. Στο νησί της Σύμης μετέβη χθες Κυριακή ιατροδικαστής και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται να αποκλείει την εγκληματική ενέργεια.

Σύμη: Βρέθηκε νεκρός ο παρουσιαστής του BBC

09/06/2024 - 11:31

Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση του αγνοούμενο παρουσιαστή του BBC Μάικλ Μόσλεϊ, μετά από πέντε ημέρες ερευνών στο νησί της Σύμης.

Ο άνθρωπος βρέθηκε δίπλα σε φράχτη δέκα μέτρα από την παραλία. Ο Μάικλ Μόσλεϊ φέρεται να έχασε τη ζωή του ενώ είχε φτάσει στην παραλία.

Σύμη: Θρίλερ με την εξαφάνιση του δημοσιογράφου Μάικλ Μόσλεϊ - Τα τρία σενάρια

07/06/2024 - 12:17

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ στη Σύμη. Τα ίχνη του Μάικλ Μόσλεϊ χάθηκαν την Τετάρτη ενώ ο ίδιος, όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες, επέστρεφε με τα πόδια από παραλία του Αγίου Νικολάου. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του είναι σε πλήρη εξέλιξη και οι αστυνομικοί αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. 

Εγγραφή στο Μάικλ Μόσλεϊ