Back to top

ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Δολοφονία Καρολάιν: Άλλαξε επίθετο η κόρη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

17/04/2024 - 12:09

Η κόρη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της αδικοχαμένης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, άλλαξε και επίσημα με δικαστική απόφαση το επίθετο της και πήρε το πατρικό της μητέρας της. Πιο συγκεκριμένα, προηγήθηκε η γραφειοκρατική διαδικασία από τις Διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου Αγίας Παρασκευής και σύμφωνα με το thenewspaper.gr, ο Δήμος ενέκρινε την αλλαγή του επιθέτου της.

Υπόθεση Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: Ισόβια και 11,5 χρόνια

29/09/2023 - 12:50

Δεν μειώθηκε ούτε στο ελάχιστο η ποινή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας που καταδίκασε τον 34χρονο πιλότο σε ισόβια για την δολοφονία της συζύγου του Κάρολαιν Κράουτς και 11,5 έτη πρόσκαιρης κάθειρξης κατά συγχώνευση για τη θανάτωση της σκυλίτσας της οικογένειας, την ψεύδη καταγγελία και την ψεύδη κατάθεση κατ’ εξακολούθηση, ενώ θα κληθεί να καταβάλλει και 21.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Στις 12 Σεπτεμβρίου συνεχίζεται η δίκη του πιλότου

14/06/2023 - 12:15

Στις 12 Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μετά τον διορισμό των νέων συνηγόρων, οι οποίοι θα πρέπει να ενημερωθούν επί της δικογραφίας. Οι δικαστές, αφού ανακοίνωσαν τη διακοπή της δίκης στις 12 Σεπτεμβρίου διέταξαν και την μεταγωγή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο ακροατήριο.

Υπόθεση Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: Ραγδαίες εξελίξεις - Τι λέει ο δικηγόρος του

07/06/2023 - 11:53

Την παραίτηση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου από την έφεση που είχε ασκήσει κατά της απόφασης του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών αλλά και από τις Πανελλαδικές εξετάσεις, ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Παπαϊωαννίδης εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ο εντολέας του προχώρησε στη λήψη της συγκεκριμένης απόφασης.

Γλυκά Νερά: Ερωτικά μηνύματα μεταξύ πιλότου και Καρολάιν πριν τη δολοφονία

10/05/2023 - 16:42

Τα άγνωστα ερωτικά μηνύματα που αντάλλασσε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος με την Καρολάιν μέχρι και λίγες ώρες πριν από τη δολοφονία της, έφερε στο φως της δημοσιότητας εκπομπή του Alpha. 

Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει ο αστυνομικός που βρήκε νεκρή την Καρολάιν

09/05/2023 - 18:47

Γλυκά Νερά: Καταθέτει ο αστυνομικός που είχε αγκαλιά το παιδί της Καρολάιν

08/05/2023 - 13:43

Ξεκίνησε σήμερα στο Εφετείο η δίκη για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, με τον σύζυγό της να παρουσιάζει νέα στοιχεία θέλοντας να σπάσει τα ισόβια.

Δίκη Γλυκά Νερά: Να μην οριστούν συνεδριάσεις την περίοδο των πανελληνίων ζήτησε ο Αναγνωστόπουλος

24/04/2023 - 12:45

Σε τρίτη διακοπή για τις 8 Μαΐου οδηγήθηκε η δίκη για τη δολοφονία της Κάρολαιν Κράουτς από τον σύζυγο της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στη μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά.

«Να σας ενημερώσω ότι ο συνήγρος μου δε μπορεί να παραστεί λόγω προβλήματος υγείας» είπε ο κατηγορούμενος πιλότος στο δικαστήριο, ενώ συνεργάτιδα του γραφείου του Αλεξάνδρου Παπαϊωαννιδη εισέφερε έγγραφα από νοσοκομείο στο οποίο εισήχθη την Παρασκευή ο δικηγόρος.

Υπόθεση Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: Να μην μειωθεί η ποινή - Τι ζητά ο πατέρας της Καρολάιν

21/03/2023 - 15:13

Στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας θα βρεθεί στις 28 Μαρτίου, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν τον Μάιο του 2021.

Ο πατέρας της δολοφονημένης Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μίλησε στο «Πρωινό» για την προσπάθεια που κάνει η οικογένεια του πιλότου να έρθει σε επικοινωνία με τη μικρή Λυδία αλλά έκανε μία έκκληση: Να μην μειωθεί ούτε κατά μία μέρα η ποινή στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Υπόθεση Καρολάιν: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ετοιμάζεται να δώσει πανελλήνιες

20/02/2023 - 12:57

Πανελλήνιες ετοιμάζεται να δώσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, όπως αποκάλυψε η δικηγόρος, Κατερίνα Μαυροειδή, που έχει αναλάβει την υπεράσπισή του για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά.

Σελίδες

Εγγραφή στο ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ