Back to top

ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ

Κορωνοϊός: «Καμπανάκι» Χαρδαλιά για 10 περιοχές

14/05/2021 - 20:30

Έκκληση στους κατοίκους και τους επισκέπτες 10 περιοχών, έκανε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασία Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης, καθώς παρατηρείται αύξηση του ιικού φορτίου τα τελευταία 24ωρα.
Πιο συγκεκριμένα

Χαρδαλιάς για το εμβόλιο: «Η έλευση του δεν σημαίνει και το τέλος της πανδημίας»

26/12/2020 - 12:27

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς έστειλε το δικό του μήνυμα μετά την άφιξη των εμβολίων στην Ελλάδα και ζήτησε από τους πολίτες να παραμείνουν προσεκτικοί.

«Η ελπίδα πλέον είναι εδώ! Ταξίδεψε με ασφάλεια, στις συνθήκες που έπρεπε και με την φροντίδα που της έπρεπε από τα βόρεια σύνορα μας έως το κεντρικό hub αποθήκευσης της εδώ στην Αθήνα».

Το μήνυμα Χαρδαλιά για τα Χριστούγεννα

24/12/2020 - 20:48

Με ένα συγκινητικό βίντεο, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς εύχεται στους πολίτες για τα Χριστούγεννα.

Επείγουσα ανακοίνωση από τον Χαρδαλιά για την μουσουλμανική εορτή της Ασούρα

29/08/2020 - 17:14

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, με επείγουσα ανακοίνωσή του ενόψει του εορτασμού της Ασούρα, της μεγαλύτερης εορτής των Σιιτών Μουσουλμάνων, αύριο, σημειώνει: «Ευχόμαστε χρόνια πολλά και υπενθυμίζουμε ότι τα σχετικά θρησκευτικά καθήκοντα θα πραγματοποιηθούν, όπως ισχύει για όλους, σύμφωνα με όσα προβλέπονται:

Μάσκα και στο ασανσέρ - Οι ανακοινώσεις Χαρδαλιά για τράπεζες, ΔΕΚΟ και υπηρεσίες

28/07/2020 - 14:32

Υποχρεωτική χρήση μάσκας στα ασανσέρ όλης της χώρας ανακοίνωσε πριν από λίγο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς - Συναγερμός στην Αττική με 145 ενεργά κρούσματα.

Χαρδαλιάς: Είμαστε σε ετοιμότητα για τις επόμενες 48 ώρες

19/07/2019 - 20:23

Εικόνα εκτόνωσης παρουσιάζει ο σεισμός στην Αθήνα, όπως δήλωσε ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης του Κεντρικού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος στο Χαλάνδρι.

«Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας» δήλωσε ο κ. Χαρδαλιάς επισημαίνοντας ωστόσο, ότι θα παραμείνει σε ετοιμότητα όλος ο κρατικός μηχανισμός προληπτικά για 48 ώρες.

Εγγραφή στο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ