Back to top

Ασπρόπυργος

Ασπρόπυργος: Διαρρήκτες εισέβαλαν σε συνεργείο αυτοκίνητων και το «ρήμαξαν»

07/10/2024 - 13:54

Ακόμη ένα απίστευτο περιστατικό διάρρηξης σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στον Ασπρόπυργο όταν τρεις κουκουλοφόροι να μπήκαν σε πάρκινγκ συνεργείου αυτοκινήτων και με τροχό έκοψαν τη σιδερένια πόρτα. Ο Νίκος Ρήγας, ιδιοκτήτης της επιχείρησης μίλησε στην κάμερα εκπομπής του MEGA και είπε χαρακτηριστικά: «Μέρα μεσημέρι μας έχουν πάρει μπαταρίες, την άλλη φορά παραλίγο να με σκοτώσουν». Ο

Επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε καταυλισμούς Ρομά

26/09/2024 - 12:59

Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. σε καταυλισμούς Ρομά καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη δυο, σε Μέγαρα και Ασπρόπυργο. Οι επιχειρήσεις αυτές γίνονται στο πλαίσιο της καταπολέμησης της εγκληματικότητας στη Δυτική Αττική και της παραβατικότητας από Ρομά. Να σημειωθεί πως παρόμοιες επιχειρήσεις είχαν γίνει σε καταυλισμούς σε Ζεφύρι και Άνω Λιόσια προ ημερών.

Ασπρόπυργος: Ρομά επιτέθηκαν σε αστυνομικούς – Τέσσερις τραυματίες, δύο συλλήψεις

22/09/2024 - 16:42

'Ανδρες της ΟΠΚΕ δέχθηκαν επίθεση με πέτρες και ξύλα κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης της αστυνομίας σε καταυλισμό Ρομά στον Ασπρόπυργο.

Γκαραζόπορτα καταπλάκωσε και σκότωσε τρίχρονο αγοράκι στον Ασπρόπυργο

11/08/2024 - 12:21

Γκαραζόπορτα έπεσε σε ένα τρίχρονο αγοράκι, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του το παιδάκι το απόγευμα του Σαββάτου στον Ασπρόπυργο. Από τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουν οι Αρχές προκύπτει ότι οι γονείς του παιδιού φέρονται να είχαν δέσει την γκαραζόπορτα του σπιτιού τους πρόχειρα ενώ έκαναν και ανακαίνιση.

Ασπρόπυργος: Εντοπίστηκε απανθρακωμένος άνδρας

14/04/2024 - 18:25

Σορός άνδρας εντοπίστηκε σε πρόχειρη κατασκευή στον Ασπρόπυργο, μετά από φωτιά που ξέσπασε.

Συγκεκριμένα, η Πυροσβεστική έλαβε κλήση για φωτιά στην συμβολή των οδών Αγίων Αναργύρων και Νικολάου Γύζη στον Ασπρόπυργο. Εκεί, επιχείρησαν 11 πυροσβέστες με 4 οχήματα, ωστόσο εντόπισαν στην πρόχειρη κατασκευή τη σορό άνδρα αγνώστων στοιχείων. Απαντήσεις θα δώσει η νεκροψία-νεκροτομή που θα διενεργηθεί.

Ασπρόπυργος: Συνελήφθη καταζητούμενος Ρομά για την καταδίωξη με τον νεκρό αστυνομικό

02/01/2024 - 13:49

Συνελήφθη το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς από αστυνομικούς σε περιοχή της Δυτικής Αττικής, 18χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για αδικήματα της σύστασης και συμμορίας εγκληματικής οργάνωσης, απείθεια, διακεκριμένες κλοπές.

Ασπρόπυργος: Συνελήφθη 20χρονος Ρομά που συμμετείχε στην καταδίωξη με τον νεκρό 29χρονο αστυνομικό

19/12/2023 - 14:35

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικές Αρχές σε έναν 20χρονο Ρομά, ο οποίος συμμετείχε στη μοιραία καταδίωξη στον Ασπρόπυργο που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 29χρονου αστυνιμικού της ομάδας ΔΙΑΣ.

Ασπρόπυργος: Ελεύθερος ο γυμναστής που κατηγορείται για ασέλγεια

09/11/2023 - 14:43

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, αφέθηκε ο καθηγητής φυσικής αγωγής δημοτικού σχολείου του Ασπρόπυργου μετά την απολογία του.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή από εκπαιδευτικό, ενώ η υπόθεση προέκυψε έπειτα από 8 καταγγελίες γονέων για σεξουαλική παρενόχληση παιδιών έπειτα από καταγγελίες γονέων.

Ασπρόπυργος: 30χρονος γυμναστής κατηγορείται για παρενόχληση μαθητών

07/11/2023 - 12:00

Αντιμέτωπος με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκων μαθητών είναι γυμναστής δημοτικού σχολείου στον Ασπρόπυργο. Ο 30χρονος καθηγητής κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση και θα απολογηθεί στον ανακριτή για όσα τον κατηγορούν μαθητές και γονείς.

Ασπρόπυργος: Επιθέσεις με πέτρες σε συρμούς του Προαστιακού

25/10/2023 - 11:51

Στη μία περίπτωση λιθοβολισμού σε συρμό του Προαστιακού στον Ασπρόπυργο ένας επιβάτης τραυματίστηκε ελαφρά από θραύσματα υαλοπίνακα. Επίθεση με πέτρες εξαπέλυσαν άγνωστοι σε συρμούς του προαστιακού που εκτελούσαν δρομολόγια από και προς το Κιάτο την Τρίτη 24 Οκτωβρίου.

Σελίδες

Εγγραφή στο Ασπρόπυργος