Back to top

Άγκελα Μέρκελ

Σύνοδος ΝΑΤΟ: Eπίθεση Ντόναλντ Τραμπ στην Μέρκελ

12/07/2018 - 15:32

Όρκους αιώνιας αγάπης έδωσε ο Ντόναλντ Τραμπ στους συμμάχους του στην Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, αφού πρηγουμένως τους είχε κάνει άνω – κάτω. Με μια αχαρακτήριστη συμπεριφορά μέσα στην συνεδρίαση ιδιαίτερα απέναντι στην Ανγκελα Μέρκελ, ο Τραμπ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και πανηγύρισε αυτοαποθεώνοντας τον εαυτό του για όσα πέτυχε. Μάλιστα αποκάλεσε τον εαυτό του «ιδιοφυΐα»!

Παγκόσμιο viral η διαφήμιση με τον μικρό μουσουλμάνο που συναντά Μέρκελ, Τραμπ και Πούτιν

26/05/2018 - 15:23

Tους προσκαλεί να φάνε μαζί για το ραμαζάνι και τους ζητά να σταματήσουν την κρίση στον αραβικό κόσμο...

Πρωταγωνιστεί ένας ανήλικος μουσουλμάνος και συνομιλεί με τους ηγέτες κρατών (ton Ντόναλντ Τραμπ τον Βλαντιμίρ Πούτιν, τον Κιμ Γιονγκ Ουν, την Άνγκελα Μέρκελ, τον Τζάστιν Τριντό και τον Αντόνιο Γκουτέρες) ζητώντας τους να σταματήσουν την κρίση στον αραβικό κόσμο.

Την μετεξέλιξη του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας σε Ευρωπαϊκό Νομισματικό Ταμείο θέλει η Ά. Μέρκελ

17/04/2018 - 22:58

Για τη μετεξέλιξη του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ΕΜΣ) σε Ευρωπαϊκό Νομισματικό Ταμείο μίλησε η Άγκελα Μέρκελ, σύμφωνα με το dpa.

Η Γερμανίδα καγκελάριος κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χριστιανικής Ένωσης (CDU/CSU) ανέφερε πως η μετάβαση θα πρέπει να συνδεθεί με αλλαγές στις Συνθήκες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να εγκριθεί από το Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο.

Εγγραφή στο Άγκελα Μέρκελ