
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, μηνύει την αμερικανική εφημερίδα New York Times για δυσφήμιση και συκοφαντία, σε μια αγωγή ύψους 15 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
«Σήμερα, έχω τη μεγάλη τιμή να ασκήσω αγωγή για δυσφήμιση και συκοφαντία ύψους 15 δισεκατομμυρίων δολαρίων εναντίον της εφημερίδας The New York Times, μιας από τις χειρότερες και πιο διεφθαρμένες εφημερίδες στην ιστορία της χώρας μας, η οποία έχει καταστεί ουσιαστικά «εκφραστής» του ριζοσπαστικού αριστερού Δημοκρατικού Κόμματος», έγραψε ο Τραμπ σε μια ανάρτηση στο Truth Social.
Συνεχίζοντας στην ανάρτησή του, ο Αμερικανός πρόεδρος κατηγορεί την εφημερίδα για «τη μεγαλύτερη παράνομη συνεισφορά σε προεκλογική εκστρατεία που έχει γίνει ποτέ» τονίζοντας παράλληλα ότι «η στήριξη προς την Κάμαλα Χάρις τοποθετήθηκε στην κεντρική θέση του εξωφύλλου της εφημερίδας New York Times, κάτι που μέχρι τώρα ήταν ανήκουστο!».
