
Μιλώντας σήμερα στο ραδιόφωνο ο κατά πολλούς πιο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Κ.Καραμανλή του νεώτερου είπε για τα περιβόητα «Δεκεμβριανά» του 2008, όταν κάηκε η Αθήνα ότι «έγινε οργανωμένη προσπάθεια αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης με συνέργεια παραγόντων του εσωτερικού και του εξωτερικού».
Ο κ. Αντώναρος χαρακτήρισε «πολύ σύνθετα τα γεγονότα εκείνης της περιόδου» αλλά όπως κι αν το πει αποκάλυψε αυτό που όλοι λίγο πολύ γνώριζαν στην Ελλάδα.
Η τότε κυβέρνηση ανατράπηκε διότι είχε επιλέξει να ασκήσει ανεξάρτητη γεωπολιτική.
Ναι μεν άτομα του ακραίου αριστερού χώρου έκαψαν την Αθήνα, όμως συντονίστηκαν από παράγοντες του εξωτερικού.
Ο Κ. Καραμανλής εκείνη την περίοδο είχε συνάψει μεγάλες συμφωνίες με τον ρωσικό παράγοντα και αμέσως μετά... ακολούθησαν οι φωτιές σε όλη την Αθήνα.
«Την Αθήνα το 2008 δεν την έκαψε ο ΣΥΡΙΖΑ» συνέχισε μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6.
Να σημειώσουμε ότι τότε ο Ευάγγελος Αντώναρος, ήταν εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή.
Ανέφερε ότι τότε υπήρξαν εισηγήσεις να αναλάβει δράση ο στρατός ενώ σημείωσε ότι επικράτησε η άποψη ότι πρέπει να προστατευθούν οι ανθρώπινες ζωές.
"Ηθελαν εκατόμβες νεκρών;" αναρωτήθηκε και κάλεσε τον Κ. Μητσοτάκη να παραδεχθεί το λάθος του, ότι δεν ψήφισε τον Πρ. Παυλόπουλο για ΠτΔ και να δεσμευθεί ότι θα τον προτείνει για μια ακόμη θητεία το 2019.
Να πούμε ότι όντως υπήρξε τότε εισήγηση για χρήση των Ενόπλων Δυνάμεων κάτι που το αρνήθηκε επίμονα ο Δ.Γράψας ο τότε Α/ΓΕΕΘΑ
Είχε μάλιστα και την υποστήριξη του τότε Α/ΓΕΑ και μετέπειτα ΓΕΕΘΑ Γ.Γιάγκου ο οποίος είχε πει: «Δεν θα πέσουμε στην παγίδα που είχαν πέσει κάποιοι το 1967. Οι ΕΔ είναι μόνο για αντιμετώπιση απειλών από εχθρικό κράτος»