Back to top

Νέο βίντεο δείχνει τη 44χρονη να οδηγεί το αυτοκίνητό της

14/01/2018 - 21:33

Η εβδομάδα που ξεκινάει θα βοηθήσει πολύ στην λύση του μυστηρίου του θανάτου της 44χρονης Ειρήνης.

Αν και αρχικά, οι αρχές προσανατολίζονταν προς την αυτοκτονία, τα νέα στοιχεία για την υπόθεση προβλημάτισαν τους αστυνομικούς που ακόμα εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενο. Μαζί και αυτό της δολοφονίας.

Βγαίνουν οι τοξικολογικές εξετάσεις

Αυτή την εβδομάδα, αναμένεται να βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, με προτεραιότητα στην άγνωστη ουσία που βρέθηκε στον λάρρυγγα της 44χρονης. Να είναι κάποιο υλικό από την καύση που έγινε μέσα στο αυτοκίνητό της; Να πρόκειται για κάτι άλλο; Θυμίζουμε ότι η γυναίκα πέθανε από τις αναθυμιάσεις και τις δηλητηριώδεις ουσίες που εισέπνευσε, από τη φωτιά μέσα στο αυτοκίνητό της ενώ είχε εγκαύματα στο σώμα της και κυρίως στα χέρια…

Μήπως κάποιος έδωσε ουσίες στην γυναίκα για να την αναισθητοποιήσει και μετά την έβαλε μέσα στο αυτοκίνητό της και προσπάθησε να την κάψει;

Μήπως η ίδια είχε πάρει κάποιες ουσίες για να βάλει τέλος στη ζωή της;

Απαντήσεις για όλα αυτά, θα δοθούν από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών…

Νέο βίντεο – ντοκουμέντο

Απόψε, στο δελτίο ειδήσεων του Star προβλήθηκε ακόμα ένα βίντεο ντοκουμέντο, το οποίο κατέγραψε μία κάμερα ασφαλείας σε φούρνο της περιοχής. Σε αυτό φαίνεται το αυτοκίνητο της 44χρονης να κινείται στο δρόμο, χωρίς να διακρίνεται καθαρά αν ήταν μόνη της μέσα σε αυτό.

Επίσης, σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στο ρεπορτάζ του Star, μία οικογένεια κατέθεση στην ασφάλεια Αγρινίου, ότι την επόμενη μέρα της εξαφάνισης, την Κυριακή δηλαδή, είδε το αυτοκίνητο της 44χρονης, στην παραλία που βρέθηκε. Είπε ότι τα τζάμια ήταν θολά -προφανώς από τη φωτιά στο εσωτερικό του αυτοκινήτου- και ότι εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι η μηχανή του ΙΧ ήταν ακόμα αναμμένη!

Οι αστυνομικοί εξετάζουν τη συγκεκριμένη μαρτυρία, το νέο βίντεο αλλά και όλα τα υπόλοιπα που υπάρχουν με το αυτοκίνητο της 44χρονης. Και είναι αρκετά…

Τα αποκαλυπτικά βίντεο από την τελευταία διαδρομή της 44χρονης

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν να βλέπουν ξανά και ξανά, τα βίντεο που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας, σε διάφορα σημείο του δρόμου, από την τελευταία διαδρομή της γυναίκας πριν χαθούν τα ίχνης της.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά με κυριότερο αυτό, για το αν υπήρχε και δεύτερος άνθρωπος μαζί της μέσα στο αυτοκίνητο όταν εκείνη πήγαινε προς την παραλία που βρέθηκε νεκρή.

Σε ένα από τα βίντεο, που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, φαίνεται ξεκάθαρα να είναι ανοιχτό το παράθυρο του συνοδηγού, ενώ το αυτοκίνητο της γυναίκας κινείται με μεγάλη ταχύτητα προς την επίμαχη παραλία. Επίσης, ένα άλλο σημείο που εξετάζουν οι αστυνομικοί, είναι το αν ακολουθούσε κάποιο αυτοκίνητο, το ΙΧ της 44χρονης…

Η μαρτυρία των κυνηγών που αλλάζει τα δεδομένα

Το θρίλερ της υπόθεσης, «μπλέκεται» ακόμα περισσότερο, μετά τη μαρτυρία κυνηγών ότι μέχρι τις 16:00 το απόγευμα της επίμαχης μέρας, το αυτοκίνητό της δεν βρισκόταν στην παραλία. Ενώ στα βίντεο το αυτοκίνητό της έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα και θα έπρεπε να είχε φτάσει στην παραλία το αργότερο μέχρι τις τρεις, οι κυνηγοί αποκαλύπτουν ότι τουλάχιστον μέχρι τις τέσσερις το απόγευμα που ήταν εκείνοι στο σημείο, το χρυσό αυτοκίνητο της 44χρονης δεν ήταν στην παραλία.

Έκανε παράκαμψη στη διαδρομή της και έφτασε εκεί αργότερα; Τι συνέβη και οι ώρες δεν «κολλάνε»; Αν προσδιοριστεί ακριβώς η ώρα θανάτου, σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών, ίσως να πέσει φως στην μυστηριώδη αυτή υπόθεση. Μια υπόθεση που συγκλονίζει την Δυτική Ελλάδα αλλά και όλη τη χώρα.

Ακόμα δεν έχει βρεθεί το κινητό της 44χρονης

Άλλο ένα στοιχείο που οδηγεί τις αρχές προς το ενδεχόμενο της δολοφονίας, είναι το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει βρεθεί το κινητό της γυναίκας. Το είχε μαζί της όταν έφυγε από το σπίτι και μάλιστα, είχε μιλήσει από το κινητό της με την κόρη της, λίγο πριν εξαφανιστεί. Της είχε πει ότι δε θα αργήσει να γυρίσει…

Πάντως, η οικογένεια της 44χρονης επιμένει ότι η γυναίκα αποκλείεται να αυτοκτόνησε γιατί δεν είχε προβλήματα, ήταν ευκατάστατη, πρόσχαρη και αγαπητή σε όλη την περιοχή. Αυτό που ζητούν οι δικοί της άνθρωποι και πιο πολύ απ΄όλους τα τρία παιδιά της, είναι να πέσει φως στην υπόθεση. Κάνουν λόγο για δολοφονία και ζητούν να βρεθούν οι ένοχοι.