
«Φοβάμαι μήπως φτάσει η στιγμή και ζητήσουμε τελικά εμείς ανταλλαγή. Φοβάμαι ότι θα αναγκαστούμε αυτό που νομίζουμε ότι θα ζητήσουν οι τούρκοι να το ζητήσουμε εμείς» ανέφερε ο κ. Βασίλης Λεβέντης στην Βουλή αναφορικά με την υπόθεση της σύλληψης των δύο ελλήνων αξιωματικών από τις τουρκικές συνοριακές αρχές.
Πέραν αυτού ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σχολίασε την απουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα από την αίθουσα λέγοντας «Που είναι ο κ. Τσίπρας τώρα που μιλάνε εδώ οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί. Μου άφησε εδώ τον Τζανακόπουλο.
Με διέψευσε όταν βγήκα και είπα για τις εκλογές. Για πείτε μου; Υπάρχει κυβερνητικός εκπρόσωπος που έχει πει την αλήθεια για το χρόνο εκλογών;».
Τέλος, εκτίμησε ότι μετά τις εκλογές θα υπάρξουν εξεταστικές επιτροπές για τα πεπραγμένα της σημερινής κυβέρνησης μεταξύ των οποίων και για τις συνέπειες των κυβερνητικών ενεργειών του πρώτου εξαμήνου του 2015.
